وي با اشاره به محور اصلي فعاليت کانون افزود: کمک به توسعه و تسهيل گردشگري محور اصلي و فعاليت اصلي کانون است و فعاليتهايي را در دو بخش جهانگردي و اتومبيلراني انجام ميدهد.
تقيزاده بيان کرد: توسعه گردشگري داخلي و خارجي يکي از برنامههاي اصلي است و اين امر توسط شرکت ارس به عنوان يکي از شرکتهاي هلدينگ کانون انجام ميشود و اين شرکت توانسته دفاتر اطلاعرساني و جذب گردشگر ايران را در بيش از 13 کشور راهاندازي کند.
وي ادامه داد: در اين راستا، با توجه به اينکه ايران در مسير ترانزيت قرار دارد، توانستيم زمينههاي حضور 8 هزار تايلندي که به سفر حج عمره ميروند را در کشور فراهم کنيم. به اين ترتيب اين تعداد هنگام عبور از مسير ترانزيتي ايران، 8 روز در ايران مانده و از جاذبههاي آن بازديد خواهند کرد. همچنين تورهاي ترکيبي را با ترکيه و يونان تهيه کردهايم.
مديرعامل کانون جهانگردي با اشاره به فعاليتهاي کانون در حوزه آموزش تاکيد کرد: فعال کردن بيش از 10 مرکز صنايعدستي، راهاندازي بيش از 15 رشته جديد گردشگري و همچنين توسعه شبکههاي مراکز علمي، کاربردي از جمله فعاليتهاي آموزشي کانون بوده است. همچنين براي بالا بردن سطح آموزشهاي عمومي تا مدتي سريالهايي در صدا و سيما با موضوع آموزش در اين حوزه پخش خواهد شد تا بتواند آموزشهاي لازم را در اين صنعت ارائه کند.
وي همچنين از ساماندهي صادرات صنايعدستي خبر داد و گفت: با سرمايهگذاران بيش از 7 کشور، مذاکرات انجام شده است و سعي بر آن است که در بازار خارجي اين صنعت نيز برنامهريزيهاي انجام شده، فعال شود.
تقيزاده همچنين در پايان از انتشار آثار نفيس و تهيه طرح صندوق ذخيره در دومين همايش خبر داد./102
انتهای پیام/